Tumlesjov og Dans

kr. 675

TUMLESJOV OG DANS
For børn 2-4 år (med en forælder/voksen) 

 

↓ Tilmelding ↓

Vidste du godt at dans styrker dit barns motorik, kropsbevidsthed og rytmik? Derudover træner det dit barns evne til at koncentrere sig og begå sig socialt blandt andre. Holdet er for børn fra 2 til 4 år, og en forælder/voksen skal også deltage.

Dette hold er med til at udvikle barnets naturlige danseglæde igennem leg, musik, dans og sjov: vi skal både danse til sange vi kan synge med på og bevæge os til de latinske rytmer som vi kender CSA for. Vi skal også udforske rytmer med klap og instrumenter.

PRIS: 675,- kr. for 9 lektioner, én gang om ugen. (Familierabat: tilmelder du 2 børn fra samme familie (f. eks. bror og søster) i samme sæson, får du 15% rabat! Indsat “family15” i kuponfeltet på checkout-siden. Gælder for alle CSA Kids hold).
Det er også muligt at droppe ind på holdet. Pris: 110,- kr. Gratis prøvetime til nye elever!
HVORNÅR: Lørdage, 10:30-11:15. Fra d. 17. august til d. 12. oktober 2024.
HVOR: CSA studio – Sal 1, Kastanie Alle 20 (1. sal), 2720 Vanløse.
UNDERVISER: 
Kristina Buchvald Schouw.
TØJ og SKO: komfortabelt tøj anbefales.


Tilmelding på vores Børnehold skal ske af en voksen over 18år. Du som voksen har ansvaret for det tilmeldte barn både inden, under og efter danseklassen. Venligst læs vores særlige betingelser for dette hold ved at følge linket her, under punkt §11 .

SALSA VS. HIP HOP
☆☆  Hold for teenagere 12-15 år  ☆☆

tumlesjov og dans

salsa teen hold

Dette hold er for teenagere mellem 12 og 15 år, som godt kan lide musik, dans og har lyst til at prøve noget nyt! Kristina sætter gang i Salsa rytmer og dansetrin, med lidt ekstra inspiration fra hip-hop og street danseverdenen. Du kommer til at få sved på panden, og det bliver fedt!

Vi har længe haft drømmen om at kunne inspirere børn og unge med den livlige latinamerikansk dansekultur, og nu sker det endeligt! Vores mål med konceptet er at give en god og sjov oplevelse til alle, samt at skabe et hyggeligt miljø og rammerne til at man kan møde andre unge som også kan lide at danse.

Ingen partner eller tidligere erfaring med salsa eller anden dans kræves. Vi kommer til at lære de basale salsa dansetrin og om musik/takt med fokus på god pædagogik og humør. Skulle du have spørgsmål, kontakt os gerne 🙂

PRIS: Intropris:450,- kr. for 8 lektioner, én gang om ugen. Studierabat gælder ikke for dette hold, og kan rabatkouponer kan ikke anvendes.
HVORNÅR: Mandage, 17.30-18.30. Fra d. 23. januar til d. 20. marts 2023. Bemærk: ingen undervisning d. 13. februar.
HVOR: CSA studio – Sal 1, Kastanie Alle 20 (1. sal), 2720 Vanløse.
UNDERVISER: 
Kristina Buchwald Schouw.
TØJ og SKO: Sneakers/flade sko/dansesko og komfortabelt tøj anbefales.


Tilmelding på vores Teen hold skal ske af en voksen over 18år. Du som voksen har ansvaret for det tilmeldte barn både inden, under og efter danseklassen. Venligst læs vores særlige betingelser for dette hold ved at følge linket her, under punkt §11 .
Det er kun muligt at tilmelde og betale for 1 person ad gangen. Vil du tilmelde to eller flere personer, skal du lave separate bestillinger.

Yderligere information

Vælg Hold