OM OS

Hvem er vi? Mød menneskene bag CSA!

Copenhagen Salsa Academy er Københavns nye salsa- og latin-danseskole. Vi underviser i salsa og bachata og arrangerer events, fester og workshops.
Vores instruktører er blandt de mest anerkendte og professionelle i Danmark, og vi er stolte af at kunne tilbyde danseundervisning med fokus på kvalitet og god pædagogik, hvor elevernes indlæring altid er i centrum. CSAs mission er at løfte dansestandarden i det danske salsamiljø og at inspirere flere unge til at danse. På skolen bliver ambition og talent udfordret, og alle, som ønsker at lære at danse på et højere niveau, er velkomne!

En god ven introducerede mig for Dennis, og jeg var øjeblikkelig solgt til salsa! Hans energi og danseglæde er smittende og enormt stimulerende. Undervisningen er varieret og spændende: Alt fra nye trin til god teknik og musikalitet bliver præsenteret med en ordentlig dosis humor, godt humør og tålmodighed.

Bas V.M.

Underviserene hos CSA giver god og lærerig undervisning, og der er altid en god humor og energi i deres timer. De er gode til at tilpasse sig til den enkeltes behov og hjælpe eleverne med at udvikle deres dans.

Mette S.

INSTRUKTØRERNE

Dennis Bertolazza

Dennis er født og opvokset i Italien og har danset salsa siden 2010. Han har modtaget undervisning i København og flere andre steder i Europa, bl.a. i Estland, Italien, Finland (intensiv træning med verdensmesteren Liz Lira), Tyskland, Spanien og Sverige. Salsa blev hurtigt en livsstil for ham, og der gik ikke længe, før han selv begyndte at undervise.

Dennis har siden 2012 undervist på nogle af de største danseskoler i København, primært Salsa Cubana CPH. Derudover er Dennis salsa-DJ og driver sin egen forretning: team-work.dk, hvor han arrangerer events til større privatselskaber, firmafester eller teambuilding-arrangementer. Dennis har længe haft en drøm om at åbne sin egen danseskole. I 2016 blev den drøm en realitet, da Copenhagen Salsa Academy blev grundlagt.

Dennis er en af de mest populære undervisere i København. Hans humør, dansestil og engagement tiltrækker også mange uden for København. Han er kendt for sin pædagogiske og humoristiske undervisningsstil og for at skabe en glad og afslappet stemning i alle timer. Han er hurtig til at tilpasse undervisningen til gruppens/den enkeltes behov og elsker at lære fra sig, altid med et smil på læben.

Dominika Wrzesiok

Dominika blev født i Polen og har danset, siden hun var ti år gammel. Hendes baggrund og uddannelse inden for dans omfatter ballet, jazz, hiphop, disko og moderne dans. Allerede som barn begyndte Dominika at optræde og deltage i konkurrencer over hele Europe, og dans har altid været en stor del af hendes liv.

Efter gymnasiet flyttede Dominika og hendes familie til Sverige, hvor hun fortsatte sin danseuddannelse, og i Malmø og København lærte hun salsa og latin at kende. Det var kærlighed ved første blik! Hun blev ivrig efter at lære mere om latinkultur og -dans, så hun sluttede sig til nogle af de bedste salsagrupper i Malmø og lærte både cubansk salsa og L.A. style. Hun har siden rejst til mange internationale kongresser for at dygtiggøre sig yderligere og få ny inspiration fra nogle af verdens bedste salsadansere: Luis Vazquez, Johnny Vazquez, Maykel Fonts, Kirenia Cantin, Adrian y Anita og mange flere.

Resten er historie – Dominika er nu en af de bedste og mest succesrige kvindelige dansere i Skåne-regionen og rejser både nationalt og internationalt for at undervise og optræde. Som lærer retter hun sine studerendes fokus mod den rigtige form og teknik såvel som mod gode kropsbevægelser og lady styling.

Christina Fast

Dans har altid været Christinas store kærlighed, og hun har danset, så længe hun kan huske. Christina har været professionel danser, siden hun var 16 år, og har stor erfaring med at danse og koreografere inden for mange forskellige stilarter lige fra hiphop til ballroom dancing.

I de seneste år har hun kastet sin kærlighed på salsa og bachata og udviklet sin individuelle og unikke stil som latindanser.

At danse til og med musikken betyder meget for Christina, som mener, at det er lige så vigtigt for eleverne at lytte til musikken som at lære dansetrinene. Hun lægger stor vægt på at kunne hjælpe eleverne med at udvikle en god teknik og er dygtig til at nedbryde og formidle detaljer om dansen på en måde, som alle kan forstå. Samtidig er hun kendt for sin pædagogiske tilgang til undervisning og for sit smittende og altid positive humør.

Konrad Stanek

Konrads danserejse startede i 2006 med salsa, cubansk son og bachata. Efter et par år med intensiv, målrettet træning og øvelse inden for alle aspekter af dans gik han i 2008 fra at være elev til selv at undervise.

Konrad opdagede passionen for bachata sensual i 2013 i forbindelse med rejser til Spanien og Polen og tog hurtigt dansen til sig med stor begejstring: Han blev en af Danmarks banebrydere inden for bachata sensual og var sammen med sin tidligere dansepartner Jocelin den første underviser til at have faste hold i denne stilart i København.

Igennem de sidste ti år har Konrad rejst til en masse internationale events og festivaler for at lære af de bedste instruktører. Han har også optrådt med cubansk son og bachata sensual i både Danmark og Spanien og har derudover undervist til festivaler herhjemme og været medarrangør af mange workshops i København, Malmø, Aarhus og Odense.

I sin undervisning lægger Konrad stor vægt på musikalitet, connection mellem danserne, body movement og – mest af alt – gode og præcise føringer. Han er en erfaren og struktureret underviser, men kan også rigtig godt lide at være spontan og fleksibel i sine timer: Du kommer uden tvivl til at tilbringe nogle spændende, lærerige og meget sjove timer med højt humør!

Camila Viancos

Camila Viancos er halvt chilensk og halvt dansk og har både optrådt, undervist og koreograferet i Danmark og udlandet i de seneste ti år. Hun har optrådt på dansk TV ved forskellige lejligheder, både som underviser og som performer. I 2005 boede og studerede hun i New York, hvor hun specialiserede sig i salsa on 2 og New York style, og senere blev hun kendt som en af de første til at introducere denne stil på den danske salsascene. Camila har studeret og studerer dans i Buenos Aires, og på Cuba, og under sit seneste ophold i NY studerede hun intensivt hos Franklin Diaz.

Hendes stil som danser er unik og kreativ: hun bruger teknikker fra tango, moderne dans, afrocubansk, pilates og yoga. Hendes tilgang til dansen går gennem musikken, som for hende er en uendelig kilde til inspiration: hun har i de sidste mange år optrådt som salsasangerinde og underviser i musikalitet for dansere med levende musikere fra Suwalskis Latin Quarter.

Hun underviser i “on 1”, “on 2”, bachata, cha-cha-cha, pachanga, lady styling, musikalitet og afrocaribisk body movement. I øjeblikket underviser og optræder hun også med den verdenskendte danser og performer Luis Vazquez. Ud over salsa underviser hun i yoga, pilates og tango.

Thomas Nygaard

Thomas is one of the pioneers of the Scandinavian Latin scene, and has more than 15 years of experience as a teacher. Besides being a great dancer, he is also professionally trained as an actor, stage director and energy coach.

Christina Pangidou

Christina started dancing as a little girl, and has a unique background that includes classical ballet, modern dance and latin. She has been teaching and choreographing in her hometown in Greece, as well as in Odense and Copenhagen, and taking dance classes in London.

In 2007, a friend took her to a Latin dance class, and she got blown away by the style, energy and speed of the dancing; she started attending lots of social parties: “People were always happy! That motivated me to learn more and later start teaching, because I believe that everyone should be as happy as salsa dancers!”

Christina can dance both as a follower and a leader, so she knows how to help everyone becoming better. She is always smiling and ready to bring good energy to the class, so good vibes are guaranteed!

Janne Vejlby

Janne has been dancing since childhood: she started with ballroom when she was 8 years old, and continued throughout her teenage years, competing and reaching the finals in multiple national and international events. She discovered salsa in 2007, and quickly got “hooked”, thanks to the warm music, the smooth connection between dancers and the multicultural and open social environment.

In 2017, she decided to take her skills further and started taking classes at CSA, later assisting Dennis in the beginner’s classes. Her strong technical foundation and elegant and feminine style make her a great role model for the upcoming salseros: passion, dedication and hard work took her dancing to the next level, and we are excited to have her in the CSA team!

CSA TEAMET

Ieva Utakyte

Marketing, communications and project manager

– Info på vej! –

Bas Van Mackelenbergh

Logistics and support assistant

Bas er vært for Practica-øvesessionerne og hjælper til ved diverse CSA-aktiviteter og -events. Han svarer med glæde på alle praktiske spørgsmål, du måtte have!