was successfully added to your cart.

 

Copenhagen Salsa Academy

Velkommen til Københavns største salsa- og latin-danseskole!

NYT: MEDLEMSKAB

Bliv en del af CSA-dansefamilien! Få rabatter på dansehold, fester og events, og få adgang til online-undervisningsvideoer og mange flere fordele.

BLIV MEDLEM

SALSA

Salsa er glæde, varme og gribende rytmer. Salsa er en passion, som du kommer til at ville have mere af! Få gang i kroppen, del oplevelsen med dine dansepartnere, og mærk selvtilliden vokse for hver dans!

LÆS MERE

BACHATA

Lækker musik, bløde rytmer og flydende bevægelser: Bachata er i dag mere populær i hele verden end nogensinde før. Vil du have en god connection med din dansepartner og masser af flow, så er bachata noget for dig!

LÆS MERE

PRIVATTIMER

Den mest effektive, fokuserede og hurtigste måde at komme i god danseform på! Uanset om du er nybegynder eller øvet, er privattimer et fantastisk redskab til at hæve dit danseniveau på kort tid.

BOOKING

EVENTS & WORKSHOPS

Hold dig opdateret med de seneste nyheder, og få et overblik over sociale dansefester, unikke workshops, øvesessioner og meget mere på vores Facebook-side!

LÆS MERE

HOLDPLAN

Sæsonstart i uge 41 (Tirsdagshold: uge 43)
Holdplan, Sæson 3, Copenhagen Salsa Academy, hold, salsa, bachata, København, salsa København, salsa undervisning København
 Pris pr. hold: 775 kr. for 9 lektioner.
CSA-medlemmer: 20 % rabat ved køb af 2 eller flere hold.
Studerende: 25 % rabat (gælder ikke for ungdomshold og privattimer).
Ungdomshold:  775 kr. 525 kr. – Ladies’ styling: 950 kr. (8 lektioner á 1,5 timer) – Tirsdagshold: 700 kr. (8 lektioner)

Dansesæsonen hos CSA består af 9 lektioner (medmindre andet er specificeret). Ingen partner kræves! Du/I kommer bare, som du/I er. Vi bytter løbende dansepartnere på alle hold, så du bedst lærer at føre/blive ført. Undervisningen foregår på engelsk. Tilmelding og betaling sker online i vores webshop.

STUDERENDE: Anvend kuponen “studierabat” i kuponfeltet på checkout-siden. Husk at fremvise dit studiekort ved holdets opstart!