"How about if you and I, me and you, bailamos Bachata?" - Romeo Santos

BACHATA UNDERVISNING KØBENHAVN

Lækker musik, bløde rytmer og flydende bevægelser. Bachata er i dag mere populær i København og i hele verden end nogensinde før. Hvis du vil have en god connection med din dansepartner og masser af flow i dansen, så er bachata noget for dig: bliv en del af vores store dansefamilie, uanset din alder eller danseerfaring!

OM BACHATA: historie og stilarter

Bachata stammer fra Den Dominikanske Republik, hvor den i 1960’erne udviklede sig fra den traditionelle dans bolero. I de sidste 10-20 år er dansen blevet meget populær i USA og Europa, i takt med at den har ladet sig påvirke af stilarter som zouk, tango og popmusik. Den danses i dag rigtig meget på danseklubberne som en god afveksling fra den hurtige og energifulde salsa, da tempoet er langsommere. Bachata er under stadig udvikling og kan groft opdeles i stilarter som bachata fusion (eller bachata moderna), dominikansk bachata og sensual bachata m.m. I Danmark er bachata fusion den mest populære på dansegulvet.

 PARTNERWORK

NIVEAU 1  |  begynder

Har du aldrig prøvet bachata før, eller vil du gerne gennemgå det grundlæggende? Så er det her kurset for dig!

OM HOLDET

Vi danser i et tempo, der er let at følge, og vi vil lede dig gennem hver bevægelse skridt for skridt i et afslappet og rart læringsmiljø! Ingen partner kræves og tidligere erfaring med bachata eller anden dans er ikke nødvendig. Det eneste, du behøver, er et ønske om at lære og have det sjovt!

PÅ DETTE KURSUS LÆRER DU:
✧ De grundlæggende trin, vendinger og figurer i bachata.
✧ Grundlæggende parteknikker og roller.
✧ Forståelse af timing og rytme i bachata såVel som holdning og drejninger med mere.

HVOR LÆNGE BØR JEG DANSE PÅ DETTE NIVEAU?
Vi anbefaler at du fortsætter til level 2, kun når du har fået godt styr på basics. Tag ellers dette kursus flere gange og få noget god repetition, ingen grund til at skynde sig frem 😀 Mange elever tager også både niveau 1 og niveau 2 for at repetere, mens de lærer noget nyt. Er du usikker, spørg din instruktør eller kontakt os.

NIVEAU 2  |  fortsætter/letøvet

Gå i detaljer med partner work og teknikker til at føre og følge, og lær nye drejninger og figurer.

OM HOLDET

TAG DETTE KURSUS, HVIS DU:
✓ Allerede kender de grundlæggende bachatadrejninger, figurer og teknikker til at føre/følge (særligt for dem, der fører).
✓ Har forstået bachatatiming og det grundlæggende stof.
✓ Har bachataerfaring på: minimum 6 måneder. Du har gennemført mindst ét begynderkursus og danser i sociale sammenhænge.

PÅ DETTE KURSUS LÆRER DU:
✧ Drejninger og figurer, der kan bruges på det sociale dansegulv.
✧ Kropsbevægelse, bølger, footwork og styling.
✧ Musikalitet og teknikker til at føre/følge.