VILKÅR og BETINGELSER

§ 1 TILMELDING
Alle tilmeldinger er bindende, og køb/booking af undervisning foretages på hjemmesiden copenhagensalsaacademy.dk. Tilmeldinger til alle hold, workshops og privatlektioner på Copenhagen Salsa Academy er personlige og kan ikke deles med eller overtages af andre. Du er selv ansvarlig for, at de indtastede oplysninger er korrekte.
For at garantere den bedste indlæringsoplevelse forbeholder Copenhagen Salsa Academy sig retten til at aflyse/ændre din tilmelding, hvis der ikke er plads på holdet, eller hvis det vurderes, at dit danseniveau ikke matcher holdets.

§ 2 KVITTERING og BETALING
Efter at du har tilmeldt dig online, vil du modtage en kvittering pr. mail (modtager du ikke kvitteringen, kan den være i spam-indbakken i din mail kasse). Kvitteringen er bekræftelsen på dit tilmelding, så du behøver ikke at foretage dig yderlige, medmindre det specificeres ved købet.

§ 3 GYLDIGHED

  • Hold og workshops: Tilmeldingen er kun gyldig i den periode, hvor kurset løber.
  • Gavekort: kun gyldig i den periode, som fremstår i beskrivelsen ved købet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

§ 4 FORTRYDELSESRET og AFBUD
Når betalingen af undervisning er gennemført, kan du kun få refunderet beløbet op til en uge efter købsdatoen og senest 24 timer inden holdet/kurset/eventets starttid. Derefter vil det ikke være muligt at få refunderet beløbet. Du kan bede om refunderingen ved at henvende dig til os skriftligt.

Hvis du af en eller anden grund alligevel ikke kan deltage i undervisningen, som du har betalt for, kan du få en plads på et hold i den efterfølgende sæson. Dette gælder dog ikke ved enkelte afbud på et hold (du kan ikke få “kredit” til næste sæson for de gange, du melder afbud, medmindre du springer hele sæsonen over) og ved enestående events/workshops.

§ 5 ÆNDRINGER I UNDERVISNINGSPLANEN
Copenhagen Salsa Academy forbeholder sig ret til …:

  • … om nødvendigt at flytte undervisningen til et andet tidspunkt og sted (pga. sygdom eller andre tvingende grunde).
  • … at indsætte vikarer i tilfælde af sygdom, rejser el.lign.
  • … at sammenlægge hold med nogenlunde samme niveau (ved mindre end 10 deltagere på et hold).

§ 6 PRIVATUNDERVISNING
Tid og sted for afholdelse af privatundervisning aftales skriftligt med din underviser. Privattimer kan ombookes, indtil 24 timer før de afholdes. Der ydes ingen erstatningstimer og ingen refusion af indbetalt beløb, hvis du overskrider deadline for ombookning. Ved udeblivelse debiteres du for det fulde beløb.

§ 7 ANSVAR
Kunden er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i danseundervisningen. Copenhagen Salsa Academy tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke(r) inden for undervisningstiden.

§ 8 PERSONDATAPOLITIK

Hvilke data indsamler CSA om dig? Når du tilmelder dig et hold/workshop, opretter et CSA medlemskab, eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn, telefonnummer og e-mail adresse. Dine oplysninger gives ikke videre til tredjepart.

Hvordan bruger vi dine data? Vi bruger data om dig til at lave en profil (kun ved booking af medlemskab), give dig målrettet markedsføring, sikre at dine køb gennemføres korrekt, kontakte dig i tilfælde af ændringer i de arrangementer du er tilmeldt og optimere vores hjemmeside. Du kan til enhver tid ændre eller slette dine data hos CSA, dog vil data tilknyttet fakturering være gemt i vores system. Du kan få slettet dine data, eller trække samtykket tilbage, ved at kontakte CSA skriftligt på mailen: info@copenhagensalsaacademy.dk.

Hvor længe opbevarer vi data? Vi opbevarer dine data indtil du ønsker dem ændret, slettet, ønsker at trække samtykket tilbage – eller efter 10 år fra din sidste aktivitet.

Ændringer – Vores persondatapolitik kan ændres men altid ses på vores hjemmeside. Hvis vi ændrer vores persondatapolitik, og det har betydning for behandlingen af data om dig, vil vi orientere dig herom.

Kontakt og spørgsmål – Har du spørgsmål til vores persondatapolitk kan du kontakte os på mailen: info@copenhagensalsaacademy.dk

§ 9 BRUG AF BILLEDER OG VIDEOER PÅ NETTET
Du giver hermed din tilladelse til, at Copenhagen Salsa Academy må tage situationsbilleder og videoer i og af undervisningen, hvor du deltager, og at disse må offentliggøres på internettet på f.eks. sociale medier eller hjemmeside. Billeder og videoer taget af CSA har ophavsretlig beskyttelse. Billeder og videoer taget i for. med CSAs undervisning og events er kun til personlig brug og må ikke offentliggøres og deles online.

ADFÆRDSREGLER
Hos CSA ønsker vi at give tryg, sjov og lærerig undervisning til alle vores elever. Vi tror på, at god etik, sund fornuft og respekt er grundlæggende for at skabe et godt dansemiljø og også bør være egenskaber, som alle dansere har. For at kunne tilbyde trygge og opløftende rammer i dansetimerne beder vi undervisere og elever om at følge CSA’s adfærdsregler. At skabe en positiv oplevelse for alle kræver en fælles indsats!


Copenhagen Salsa Academy
C.S.A. – CVR-nr. 35074740