VILKÅR og BETINGELSER

vigtigt – COVID-19 RETNINGSLINJER
Læs skolens Coronavirus retningslinjer her. Ved at gennemføre et køb/booking, forpligter du dig samtidigt til at overholde retningslinjerne.

§ 1 – TILMELDING
Alle tilmeldinger er bindende, og køb/booking af undervisning foretages på hjemmesiden copenhagensalsaacademy.dk. Tilmeldinger til alle hold, workshops og privatlektioner på Copenhagen Salsa Academy er personlige og kan ikke deles med eller overtages af andre. Du er selv ansvarlig for, at de indtastede oplysninger er korrekte.
For at garantere den bedste indlæringsoplevelse forbeholder Copenhagen Salsa Academy sig retten til at aflyse/ændre din tilmelding, hvis der ikke er plads på holdet, eller hvis det vurderes, at dit danseniveau ikke matcher holdets.

§ 2 – KVITTERING og BETALING
Efter at du har tilmeldt dig online, vil du modtage en kvittering pr. mail (modtager du ikke kvitteringen, kan den være i spam-indbakken i din mail kasse). Kvitteringen er bekræftelsen på dit tilmelding, så du behøver ikke at foretage dig yderlige, medmindre det specificeres ved købet.

§ 3 – GYLDIGHED
Alle tilmeldinger er kun gyldige i den periode, hvor kurset løber, eller i  den periode, som fremstår i beskrivelsen ved købet. Tilmeldinger er personlige og kan ikke overdrages.

§ 4 – FORTRYDELSESRET og AFBUD
Når betalingen er gennemført, kan du kun få refunderet beløbet op til 7 dage efter købsdatoen (og aldrig senere end 24 timer inden holdet/kurset/eventets starttid). Derefter vil det ikke være muligt at få refunderet beløbet. Du kan bede om refunderingen ved at henvende dig til os skriftligt. (Bemærk: Tilbagebetalingspolitikken gælder ikke for CSA’s videokurser, der sælges online. CSA udsteder ikke refusion for videokurser, når betalingen er behandlet. Se mere i § 10).

Hvis du af en eller anden grund alligevel ikke kan deltage i undervisningen, som du har betalt for, kan du få en plads på et hold i den efterfølgende sæson. Dette gælder dog ikke ved enkelte afbud på et hold (du kan ikke få “kredit” til næste sæson for de gange, du melder afbud, medmindre du springer hele sæsonen over) og ved enestående events/workshops.

§ 5 – ÆNDRINGER I UNDERVISNINGSPLANEN
Copenhagen Salsa Academy forbeholder sig ret til …:

  • … om nødvendigt at flytte undervisningen til et andet tidspunkt og sted (pga. sygdom eller andre tvingende grunde).
  • … at indsætte vikarer i tilfælde af sygdom, rejser el.lign.
  • … at sammenlægge hold med nogenlunde samme niveau (ved mindre end 10 deltagere på et hold).

§ 6 – PRIVATUNDERVISNING
Tid og sted for afholdelse af privatundervisning aftales skriftligt med din underviser. Privattimer kan ombookes, indtil 24 timer før de afholdes. Der ydes ingen erstatningstimer og ingen refusion af indbetalt beløb, hvis du overskrider deadline for ombookning. Ved udeblivelse debiteres du for det fulde beløb.

§ 7 – ANSVAR
Kunden er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i danseundervisningen. Copenhagen Salsa Academy tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke(r) inden for undervisningstiden.

§ 8 – PERSONDATAPOLITIK
Hvilke data indsamler CSA om dig? Når du tilmelder dig et hold/workshop, eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn, telefonnummer og e-mail adresse. Dine oplysninger gives ikke videre til tredjepart.

Hvordan bruger vi dine data? Vi bruger data om dig til at lave en profil (kun ved booking af medlemskab), give dig målrettet markedsføring, sikre at dine køb gennemføres korrekt, kontakte dig i tilfælde af ændringer i de arrangementer du er tilmeldt og optimere vores hjemmeside. Du kan til enhver tid ændre eller slette dine data hos CSA, dog vil data tilknyttet fakturering være gemt i vores system. Du kan få slettet dine data, eller trække samtykket tilbage, ved at kontakte CSA skriftligt på mailen: info@copenhagensalsaacademy.dk.

Hvor længe opbevarer vi data? Vi opbevarer dine data indtil du ønsker dem ændret, slettet, ønsker at trække samtykket tilbage – eller efter 10 år fra din sidste aktivitet.

Ændringer – Vores persondatapolitik kan ændres men altid ses på vores hjemmeside. Hvis vi ændrer vores persondatapolitik, og det har betydning for behandlingen af data om dig, vil vi orientere dig herom.

Kontakt og spørgsmål – Har du spørgsmål til vores persondatapolitk kan du kontakte os på mailen: info@copenhagensalsaacademy.dk

§ 9 – BRUG AF BILLEDER OG VIDEOER PÅ NETTET
Du giver hermed din tilladelse til, at Copenhagen Salsa Academy må tage situationsbilleder og videoer i og af undervisningen, hvor du deltager, og at disse må offentliggøres på internettet på f.eks. sociale medier eller hjemmeside. Billeder og videoer taget af CSA har ophavsretlig beskyttelse. Billeder og videoer taget i for. med CSAs undervisning og events er kun til personlig brug og må ikke offentliggøres og deles online.

§ 10 – ONLINE-VIDEOKURSER
Købet af et online-videokursus refunderes ikke, når købet er gennemført. Kunden har 1 måned fra købsdatoen til at hente de videofiler, der kan downloades. Derefter er et nyt køb påkrævet for at få adgang til downloadlinket igen. 

Uautoriseret kopiering, distribution eller udstilling kan medføre civilretligt ansvar. Alle videokurser er kun til personlig og ikke-kommerciel brug.

§ 11 – SÆRLIGT FOR TEEN/BØRNEHOLD

  • Tilmelding på vores Teen- og Børnehold skal ske af en voksen over 18år. Du som voksen har ansvaret for det tilmeldte barn både inden, under og efter danseklassen.
  • Det er den voksnes kontaktoplysninger der skal indtastes ved tilmelding og du som forælder/voksen har til enhver tid ansvar for at informere os om hvis kontaktoplysninger ændres i løbet af sæsonen.
  • Eleverne er ikke dækket af forsikring hos Copenhagen Salsa Academy på kurset. Det er derfor forældres eget ansvar at have en ulykkesforsikring til deres barn.
  • For Teen-Hold: Af hensyn til dynamikken i gruppen, samt børnenes koncentration er forældre/voksne ikke med inde i salen under timen. Forældre/voksne er meget velkommen til at vente i vores ”lounge” mens eleverne danser.
  • Ved timens ophør er det du som forældre/voksen der har ansvaret for eleven, hvad end det skal hentes eller selv gå hjem.
  • Vi er rigtig glade for at i har tilmeldt jeres barn på vores danseskole og vi lover at gøre vores allerbedste for at dit barn får en god oplevelse hvor fællesskab, sjov og plads til forskellighed er i fokus. For at gøre ovenstående muligt har vores danselærer en baggrund inden for dans samt erfaring med den givende aldersgruppe. Det er vigtigt for os at både kvalitet og tryghed er i top.

ADFÆRDSREGLER
Hos CSA ønsker vi at give tryg, sjov og lærerig undervisning til alle vores elever. Vi tror på, at god etik, sund fornuft og respekt er grundlæggende for at skabe et godt dansemiljø og også bør være egenskaber, som alle dansere har. For at kunne tilbyde trygge og opløftende rammer i dansetimerne beder vi undervisere og elever om at følge CSA’s adfærdsregler. At skabe en positiv oplevelse for alle kræver en fælles indsats!


Copenhagen Salsa Academy
C.S.A. – CVR-nr. 35074740