Har du spørgsmål? vi er her for at hjælpe!

FAQ – OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Når du melder dig til et dansehold, er det meget vigtigt at vælge det rigtige: ikke for svært og ikke for let, så du kan lære mest muligt og få mere sjov ud af det! Her er nogle tips til dine første salsa- og bachatatimer. Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!
Om holdene og dansen

 

SKAL JEG HAVE EN PARTNER MED?
Nej, ikke nødvendigvis: du er velkommen til at tage en partner med, men vi sørger altid for, at der er et nogenlunde lige antal mænd og kvinder og begrænsede pladser, så alle kan danse hele tiden.

HVAD MED TØJ OG SKO?
Tag noget på, som er komfortabel, stretchy og som du kan bevæge dig frit i. Dansesko er selvfølgelig til at foretrække; har du ikke dansesko, så tag sneakers eller flade sko som ikke står fast på dansegulvet og giver dig for meget belastning i knæ/led.

HVORDAN VÆLGER JEG DET RIGTGE KURSUS?
Læs i holdbeskrivelse, hvor du kan finde en estimat om den anbefalede danseerfaring for at få det meste ud af lektionerne. Husk at alle lærer i forskelligt tempo, og både øvelse, social dans, engagement og tidligere erfaring spiller en rolle. Hvis du har tænkt dig at øve uden for klasseværelset, kan du forvente at gøre fremskridt hurtigere end den gennemsnitlige elev. Hvis du kun ønsker at danse én gang om ugen, er det bedre at tage et lettere hold for at undgå frustration og få mere sjov ud af det.

HVORNÅR BØR JEG GÅ VIDERE TIL NÆSTE NIVEAU?
Vi anbefaler, at du tager det samme kursus, indtil du mestrer teknikkerne på kurset, frem for at skynde dig gennem niveauerne: Husk, at det er meget bedre kun at kunne få figurer og lidt footwork, men udføre det rigtig godt, end at kende masser af bevægelser, som du udfører forkert (og det ved dine dansepartnere også!). 

NY PÅ SKOLEN?
Tager du dine første kurser på CSA og har tidligere erfaring fra andre skoler? Det er en god ide at tage et lavere niveau, end du har taget andetsteds, så du kan få lidt tid til at vænne dig til, hvordan kurserne fungerer, og sætte dig ind i de tekniske forskelle.

ER DER NOGEN ALDERSKRAV PÅ KURSERNE?
Vores gruppeundervisning er for alle aldre! Salsa og bachata er sociale danse, hvor alle er velkomne uanset alder. Den eneste undtagelse er vores ungdomshold for unge voksne mellem 15 og 29 år (se holdbeskrivelse).

JEG ER STADIG IKKE SIKKER PÅ, HVILKET KURSUS JEG SKAL TAGE.
Intet problem: Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig. Spørg endelig!