CSA KIDS

Dansehold og klasser for børn i Vanløse

CSA KIDS – dans for børn i Vanløse

CSA Kids, børnedans, dans for børn, Vanløse, kids dance, dance for kids
Vi har længe haft drømmen om at kunne inspirere børn og unge med den livlige latinamerikanske dansekultur og nu sker det endelig! Målet med CSA Kids er at give børn (og deres forældre), en sjov og god oplevelse og skabe rammerne og et hyggeligt miljø, hvor de kan møde andre børn som også elsker dans og musik.

 BØRNEHOLD

Tumledans Vanløse
TUMLESJOV OG DANS  |  2-4 år

 

 Holdet er for børn fra 2 til 4 år, og en forælder/voksen skal også deltage.

Dette hold er med til at udvikle barnets naturlige danseglæde igennem leg, musik, dans og sjov: vi skal både danse til sange vi kan synge med på og bevæge os til de latinske rytmer som vi kender CSA for. Vi skal også udforske rytmer med klap og instrumenter.

Kids Dance Vanløse
KIDS DANCE  |  4-6 år

 

Holdet er for børn fra 4 til 6 år. Forældrene danser ikke med, men vi har et hyggeligt lounge område hvor I kan vente mens jeres børn danser.

Dette hold er med til at udvikle barnets naturlige danseglæde igennem leg, musik, dans og sjov: vi skal både danse til sange vi kan synge med på og bevæge os til de latinske rytmer som vi kender CSA for. Vi laver enkle og sjove koreografier med en blanding af musik og leg, og vi lover at jeres børn får en fest!