SALSA VIDEOKURSER

Lær at danse salsa, når og hvor det passer dig!

Den digitale danseæra er her!

Et videodansekursus er en god måde at lære de grundlæggende salsatrin og -kombinationer på i dit eget tempo – download og se undervisningen så mange gange, du vil! Du kan øve dig, når det passer dig, uden at skulle forlade hjemmet.

Mange års erfaring med undervisning og vores velkendte pædagogiske tilgang vil forvandle dig til en vild salsadanser på ingen tid: Du skal bare finde en partner, trykke play og begynde at øve! Desuden vil du blive en del af onlinefællesskabet: Stil spørgsmål, find ekstra indhold, og få kontakt med andre studerende. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores salsafamilie!

UBEGRÆNSET ADGANG

Digitale ressourcer, der kan downloades, og livslang adgang til videoerne, der kan afspilles på enhver enhed, når som helst du ønsker det.

SJOVT OG UNDERHOLDENDE

Begynd på salsa, og slip dit indre dansedyr løs: Dans uden hæmninger, når som helst og hvor som helst du har lyst!

PÆDAGOGISK VEJLEDNING

Lær af erfarne instruktører, få et fantastisk teknisk fundament og et passende pensum lige fra begyndelsen.

ONLINEFÆLLLESKAB

Tilslut dig vores eksklusive onlinefællesskab: Få feedback fra lærerne, ekstra tip og kontakt til andre studerende.

Videokurser – hvordan fungerer de?

Bemærk: kurserne er på engelsk! Hver salsavideolektion har to sektioner: footwork (trin) og partnerwork. Iagttag først de bevægelser, du skal lære, og lad derefter instruktørerne analysere og forklare teknikkerne langsomt, så du kan lære, hvordan du udfører dem.

Vælg det modul, der passer dig bedst, og kom i gang! Husk at tage dig tid til at lære og øve bevægelserne, så du føler dig sikker, inden du går videre til næste lektion, for undervisningen skrider støt fremad. Efter tilmelding modtager du også et link til en playliste med nem musik til træning.

Modul 1
BEGYNDER

Lektion 1 – The basics
Lektion 2 – Dile que no
Lektion 3 – Cuban style basics
Lektion 4 – Musicality, Enchufla
Lektion 5 – Setenta y cinco + øvelser

SE MERE →

Modul 2
FORTSÆTTER

Lektion 1 – El Uno, El Dos
Lektion 2 – Sacala, Dile Que Si
Lektion 3 – Setenta
Lektion 4 – Body Movement, Vacilala
Lektion 5 – Sombrero + øvelser

SE MERE →

Modul 3
FOOTWORK & BODY MOVEMENT

-Kommer snart!-

Salsa er en fed måde at få skubbet sine grænser, lære nye mennesker at kende og man bliver altid glad efter en tur på dansegulvet. Jeg kan varmt anbefale CSA for deres rigtig dygtige instruktører der altid formår at skabe en god stemning.

Tobias S. Pedersen

Fantastisk at opleve at man rent faktisk kan lære at danse SAMMEN med sin partner. Salsa er motion, især for hovedet, super træning at få koblet højre og venstre hjernehalvdel sammen. Salsa er super sjovt, det er fest og glæde.

Claus og Irene

Dans har gjort mig mere feminin og lært mig at bevæge mig i harmoni med et andet menneske. Salsa får mig altid i det bedste humør og giver mig den mest fantastiske energi!

Lesley Storai

Mød dine instruktører

“Vi mener, at alle kan danse, og at vi alle bør gøre det mere, fordi det er så sjovt!” – Dennis og Ieva

Vi ved, at nogle mennesker ikke har mulighed for at forpligte sig til ugentlig gruppeundervisning, så vi besluttede at lave en række kurser, som alle kan nyde hjemmefra når som helst! Vores mål er ikke bare at lære dig at danse, men også at hjælpe dig med at nå dine mål og gøre dig til en del af vores fantastiske dansefællesskab.

Dennis Bertolazza, stifter og ejer af Copenhagen Salsa Academy, er en af de mest populære salsa instruktører og koreografer I København. Han er født og opvokset i Italien og med en dansk/italiensk baggrund, og har undervist salsa til hundredevis af elever siden 2012. Bemærk: han er nok lidt nørdet til tider, men det kommer bare af passionen til dansen!

Ieva Utakyte begyndte at danse i 2009, og har siden været en del af flere Salsa Ladies Performance teams, rejst til udlandet til festivaler og undervisning og har et bredt kendskab til alle stilarter inden for salsa. Hun er også hjernen bag alle CSAs arrangementer og fester.

START NU

Tilslut dig det online salsadansefællesskab!

Når du køber et kursus, får du øjeblikkelig adgang til videoer af undervisningen, som du kan downloade, musikafspilningslister og det lukkede Facebook-forum for studerende.

1 kursus 449,- kr.  |  2 kurser 749,- kr. 

✓ on-demand-videolektioner af høj kvalitet
✓ videofiler, der kan downloades (bemærk: på engelsk)
✓ privat studiegruppe forbeholdt elever
✓ elevforum: Stil spørgsmål, og få feedback
✓ Fuld adgang på ubegrænset tid
START NU

F.A.Q. – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad skal jeg bruge for at se videoerne fra lektionerne?
For at kunne se videoerne skal du bruge en internetforbindelse til at downloade filerne og en videoafspiller. Du kan se videoerne på alle dine enheder, herunder bærbare computere, tablets og mobiltelefoner.

Hvor lang tid tager det at gennemføre et kursus?
Den tid, det tager at afslutte en lektion og lære bevægelserne ordentligt, er stærkt individuel og afhænger af tidligere erfaring, hvor meget du vil øve og andre faktorer. Vi anslår et sted mellem 30 minutter og 1½ time pr. lektion, og der er 5 lektioner på ca. 20-25 min. i hvert modul.

Skal jeg købe noget andet, når jeg har købt kurset?
Selvfølgelig ikke. Alt det materiale, du har brug for, er allerede inkluderet i kursusprisen. Hvis du ønsker at gå mere i dybden med dans, anbefaler vi dig at undersøge privatundervisning hos os eller at komme til et socialt dansearrangement. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Hvad skal jeg have på?
Vi anbefaler bekvemme sko med en sål, der er ret glat, så du kan dreje og glide uden at beskadige knæene. Du kan selvfølgelig altid opgradere til rigtige dansesko. Hvad angår tøj, kan du bruge alt, der er bekvemt: Tag højde for, at du kommer til at bevæge dig og svede.

Er undervisningen i kurset forudindspillet?
Alle lektionerne er optaget på forhånd, så du kan begynde undervisningen når som helst og skride frem i dit eget tempo. Du behøver ikke at dukke op på et bestemt tidspunkt. Bare snup videoerne, og gå i gang, når du har lyst.

Jeg har skiftet mening og vil have mine penge tilbage.
Kursusafgiften refunderes ikke, når betalingen er gennemført. Videresalg og distribution er ikke tilladt: Kurset er kun til personlig og ikke-kommerciel brug.