SALSA POLTERABEND

Dance it out 💃 En sjov og spændende aktivitet til polterabend – latin style!

45 MIN. til 1,5 TIMER

FRA 3 PERSONER OG OPAD

PRISER FRA 1.500,- KR.

CSA STUDIO, VANLØSE

Copenhagen Salsa Academy Tilbyder en sexet og uforglemmelig oplevelse til jeres polterabend: Saml veninderne, og lad os fyre den af! Alle kan deltage – uanset tidligere danseerfaring, alder eller størrelse.

Nyd et glas champagne eller en bachelorette-cocktail med dine veninder, og tilbring en sjov time med at danse til dine foretrukne dansenumre! Lad os have det fedt og ryste rumpen til salsa- og latin-inspirerede dansetrin. Du lærer ikke kun et sexet stiletnummer, men også grundlæggende salsatrin og vil være klar til at styre ved enhver salsafest, du tager til!

Vi lover en utraditionel og unik polterabend, fordi der ikke er nogen bedre gave end at have det sjovt med dine veninder!

MINI PACKAGE #1


45 minutter med Salsa dans i CSA studio, Kastanie Alle 20, 2720 Vanløse.

Grupper på 3-10 piger: 1.500,- kr.
Grupper på 11-20 piger: 2.300,- kr.
Grupper over 20 piger: 3.000,- kr.

PREMIUM PACKAGE #2


1 time med Salsa dans, inklusiv en Bachelorette drink, CSA studio, Kastanie Alle 20, 2720 Vanløse. Der vil derudover være 30 minutter til at nyde jeres drink og hænge ud sammen.

Grupper på 3-10 piger: 2.000,- kr.
Grupper på 11-20 piger: 2.800,- kr.
Grupper på 20 piger: 3.500,- kr.

Brug nedenstående kontaktformular til at planlægge din bachelorette party. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Praktisk information: Det er dit ansvar at ankomme til studiet på det aftalte tidspunkt. I tilfælde af sen ankomst vil CSA ikke forlænge din tid. De foretagne betalinger refunderes ikke, og afbestilling skal foretages senest 24 timer i forvejen.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Number of participants?

  Date and approx. time of the event?

  Other notes or questions?

  Quiz (required)