Medlemsfordele og rabatter - Copenhagen Salsa Academy
was successfully added to your cart.

Kurv

Som medlem i CSA får du adgang til en række eksklusive medlemsfordele og rabatter, som gør din danseoplevelse endnu sjovere.
20 % rabat ved køb af 2 eller flere hold

Deltager du i 2 eller flere hold i samme dansesæson, får du 20 % rabat i webshoppen (Gælder kun når du booker 2 eller flere hold på samme tid).

“Practica” -øvesessioner

Hver 2. lørdag kan du mødes med eleverne fra alle vores salsa- og bachatahold og træne løs i halvanden time helt gratis! (Normalpris: 50 kr.). Læs mere om, hvornår den næste Practica-øvesession finder sted, på vores Facebook side.

Fester, events og workshops

Som medlem får du eksklusive rabatter og fordele når du deltager i fester, workshops og events, som CSA (og samarbejdspartnere) arrangerer. Information om rabatten vil fremgå af tilmeldingssiden eller i Facebook eventet.

Vores samarbejdspartnere*
At danse kræver en sund krop, ro i sindet, god ernæring og … lækre sko! 🤪 Fremvis dit medlemskort, og få rabatter på alt det, du skal bruge for at blive danseklar!
Dansesko

DanseMessen

CSA-medlemmer får 5 % rabat ved køb af dansesko i DanseMessen, Københavns førende butik inden for kvalitetsdansesko og dansetøj. Så shop amok i butikken, og gør dine fødder klar til mange timer på dansegulvet! Find åbningstider og adresse på dansemessen.dk.

Osteopatisk behandling

Osteopati København – Janus

Som dansere har vi alle brug for at blive fri for smerte og gener og at kunne udfolde os frit. Derfor anbefaler vi, at du tager et smut forbi Osteopati København. Her kan du få 25 % rabat på den første behandling. Bemærk: Rabatten gælder kun hos Janus Dahl Gauguin. Læs mere om osteopati og tidsbooking her.

Floating

Copenhagen Float

Floating! En fantastisk måde på at koble helt fra i en stund: du flyder i varmt saltvand i et lydisoleret rum, så du kan komme helt ned til dig selv og få ro i systemet. Bonus: personalet er fantastisk! Du får 20% rabat på Floating. Book her.

Kaffe og kager

Kaffebiksen

Vores yndlingskaffebar på Falkoner Alle på Frederiksberg. Her er der rigtig hyggeligt, og der bliver serveret lækre økologiske kager og snacks og selvfølgelig supergod kaffe! Medlemmer har 10 % rabat på hele menukortets lækkerier. Adresse og åbningstider her.

Asiatisk Restaurant

Kate’s Joint

Lige ved Blågårds Plads finder du Kate’s Joint, et af de hyggeligste og bedste asiatiske spisesteder i byen. De laver sund og lækker “Asian fusion”-mad, der er perfekt til at fylde energidepoterne op efter noget dans og også super til veganere/vegetarer. Her får du 10 % rabat på maden (gælder ikke drikkevarer). Læs mere her.

Massage og healing

Annacia Andersen

Forkæl dig selv, og få taget hånd om dine ømme danseben med en god massage! Den dygtige og dejlige Annacia Andersen giver CSA-medlemmer 10 % rabat på fysiurgisk massage, healing og zoneterapi. Læs mere, og bestil en tid her.

* Fremvis et gyldigt CSA-medlemskort og billed-ID for at få rabatter hos vores samarbejdspartnere. CSA har intet ansvar i købsprocessen eller rabatudstedelsen, og eventuelle problemer i den forbindelse løses med udstederen af rabatten.

Leave a Reply

COPENHAGEN SALSA ACADEMY
X

Wordpress site Developed by Fixing WordPress Problems