COVID-19 RETNINGSLINJER

Venligst følg vores retningslinjer I Corona tider, så vi sammen kan forebygge smitten. Vi håber på alle elevernes hjælp og forståelse så vi bedst kan beskytte hinanden, og skabe et trygt dansemiljø.

 

SIDST OPDATERET 7. FEBRUAR 2022

CORONAPAS – For at deltage på dansehold hos CSA, anbefaler vi at du har et gyldigt coronapas, immunitet eller frisk test (48 timer for quicktest, 72 timer for pcr). For fester og events, læs mere om det specifikke regler i beskrivelsen på selve begivenhed.

★  FØR/EFTER TIMEN – Når din dansetime slutter, skal du straks forlade dansestudiet så den næste gruppe kan have tid til at komme ind. Giv os meget gerne besked, hvis du ikke kan møde op til din dansetime.

  • Pardans: du kommer til at danse i mindre grupper/bobler, med mulighed for partnerskift i grupperne. Hvis du ellers har en dansepartner allerede, så kan i også vælge at danse sammen i løbet af hele kurset.
  • Alle lektioner: der anbefales at man holder en afstand på  min. 1 meter fra andre deltagere og instruktører, og 2 meters afstand imellem hver dansende par).
  • Venligst gør dit ophold på danseskolen så kort som muligt. Ankom tidligst få minutter inden din undervisning og forlad studiet så snart lektionen er slut. Vent udenfor bygningen indtil holdet før dit er gået ud.
  • Alle bør vaske hænder (alternativt spritte hænderne af) inden undervisningen.
  • Vær opmærksom på at røre ved så lidt som muligt inden, under og efter din dansetime, og begræns den fysiske kontakt med andre. Husk også at hoste og nyse i ærmet.
  • Er du syg eller har du de mindste symptomer, bliv hjemme!

Du kan finde håndsprit i indgangen og ved baren; vi har også fået non-touch papirdispensere på toilettet og har øget fokus på rengøringen.


Copenhagen Salsa Academy
C.S.A. – CVR nr. 35074740