COVID-19 RETNINGSLINJER

Venligst følg vores retningslinjer I Corona tider, så vi sammen kan forebygge smitten. Vi håber på alle elevernes hjælp og forståelse så vi bedst kan beskytte hinanden, og skabe et trygt dansemiljø.

 

SIDST OPDATERET 24. JULI 2021

CORONAPAS – Coronapas kræves for at få adgang til danseundervising/events i dansestudiet. Vis dit Coronapas til personalet i indgangen. Det vil sige en negativ test (max. 72 timer gammel), et afsluttet vaccineforløb for over 14 dage siden eller en positiv test, der er 14-180 dage gammel.

★  FØR/EFTER TIMEN – Når din dansetime slutter, skal du straks forlade dansestudiet så den næste gruppe kan have tid til at komme ind. Det er nu i øvrigt endnu vigtigere at du giver os besked, hvis du ikke kan møde op til din dansetime.

  • Pardans: du kommer til at danse i bobler af 2 par, med mulighed for partnerskift i boblen. Hvis du ellers har en dansepartner allerede, så kommer i til at danse sammen i løbet af hele kurset.
  • Alle lektioner:  der skal holdes en afstand på  min. 1 meter fra andre deltagere og instruktører, og 2 meters afstand imellem hver dansende par).
  • Venligst gør dit ophold på danseskolen så kort som muligt. Ankom tidligst få minutter inden din undervisning og forlad studiet så snart lektionen er slut. Vent udenfor bygningen indtil holdet før dit er gået ud.
  • Alle skal vaske hænder (alternativt spritte hænderne af) inden undervisningen.
  • Der er 10 min. pause mellem hver dansetime.
  • Vær opmærksom på at røre ved så lidt som muligt inden, under og efter din dansetime, og begræns den fysiske kontakt med andre. Husk også at hoste og nyse i ærmet.
  • Er du syg eller har du de mindste symptomer, bliv hjemme!

Du kan finde håndsprit i indgangen og ved baren; vi har også fået non-touch papirdispensere på toilettet og har øget fokus på rengøringen.


Copenhagen Salsa Academy
C.S.A. – CVR nr. 35074740