Copenhagen Salsa Academy

Velkommen til Københavns største salsa- og latin-danseskole!

*COVID-19 OPDATERING

Bemærk at alle CSA’s normale dansehold, events og workshops er i øjeblikket sat på pause på grund af Coronavirus. I mellemtiden, tilbyder vi online-undervisning på alle niveauer, og pædagogiske salsa videokurser til begyndere. Se om det er noget for dig, og lad os blive ved med at danse sammen! 🕺💃

SALSAHOLD

Salsa er glæde, varme og gribende rytmer. Salsa er en passion, som du kommer til at ville have mere af! Få gang i kroppen, del oplevelsen med dine dansepartnere, og mærk selvtilliden vokse for hver dans!

LÆS MERE

BACHATAHOLD

Lækker musik, bløde rytmer og flydende bevægelser: Bachata er i dag mere populær i hele verden end nogensinde før. Vil du have en god connection med din dansepartner og masser af flow, så er bachata noget for dig!

LÆS MERE

EVENTS & WORKSHOPS

Hold dig opdateret med de seneste nyheder, og få et overblik over sociale dansefester, unikke workshops, øvesessioner og meget mere!

LÆS MERE

HOLDPLAN (bemærk: ændringer kan forekomme)

Sæsonstart i uge 10 (2. til 7. marts 2020). Søndagshold: start 29. marts.
Salsa classes, salsa classes copenhagen, bachata classes, bachata classes copenhagen, bachata copenhagen, salsa copenhagen, copenhagen salsa academy, schedule, holdplan, salsa københavn, bachata københavn
SPØRGSMÅL OG SVAR – om holdene og tilmeldingen

✓ Priser: 775 kr. pr. hold á 8 gange (Ungdomshold: 585 kr.). Du betaler for hele sæsonen (undervisning 1 gang om ugen), og tilmeldingen foregår på vores webshop. Se prisen på det enkelte hold i webshoppen.
✓ Rabat for CSA medlemmer: 20% rabat ved køb af 2 eller flere hold på samme tid. Book dit medlemskab her.
✓ Studerende: 10% rabat (gælder ikke for ungdomshold og workshops). Anvend kuponen “studierabat” i kuponfeltet på checkout-siden. Husk at fremvise dit studiekort ved holdets opstart!
✓ Skal jeg have en partner med? Ingen partner kræves! Du/I kommer bare, som du/I er. Vi bytter løbende dansepartnere på alle hold, så du bedst lærer at føre/blive ført. Undervisningen foregår på engelsk.