Copenhagen Salsa Academy

Velkommen til Københavns største salsa- og latin-danseskole!

SALSAHOLD

Salsa er glæde, varme og gribende rytmer. Salsa er en passion, som du kommer til at ville have mere af! Få gang i kroppen, del oplevelsen med dine dansepartnere, og mærk selvtilliden vokse for hver dans!

LÆS MERE

BACHATAHOLD

Lækker musik, bløde rytmer og flydende bevægelser: Bachata er i dag mere populær i hele verden end nogensinde før. Vil du have en god connection med din dansepartner og masser af flow, så er bachata noget for dig!

LÆS MERE

EVENTS & WORKSHOPS

Hold dig opdateret med de seneste nyheder, og få et overblik over sociale dansefester, unikke workshops, øvesessioner og meget mere!

LÆS MERE

HOLDPLAN (bemærk: ændringer kan forekomme)

Sæsonstart i uge 18 (2. til 5. maj 2022).
SPØRGSMÅL OG SVAR – om holdene og tilmeldingen

✓ PRISER: 850,- kr. pr. hold á 8 gange, 745,- kr. pr. hold á 7 gange (Ungdomshold: 595,-). Du betaler for hele sæsonen (undervisning 1 gang om ugen), og tilmeldingen foregår på vores webshop.

✓ MÆNGDERABAT: book 2 eller flere hold i samme sæson og få 15% rabat! Indsat “discount15” i kuponfeltet på checkout-siden. Bemærk: CSA medlemskabet er udgået, og du behøver ikke længere at have et login for at få rabatten.

✓ STUDERENDE: 10% rabat (gælder ikke for ungdomshold og workshops, og kan ikke kombineres med andre rabatter). Anvend kuponen “studierabat10” i kuponfeltet på checkout-siden. Husk at fremvise dit studiekort ved holdets opstart!

✓ Skal jeg have en partner med? Ingen partner kræves! Du/I kommer bare, som du/I er. Vi danser i mindre grupper/bobler, med partnerskift i grupperne. Hvis du ellers har en dansepartner allerede, så kan i vælge at kun danse sammen. Undervisningen foregår på engelsk.