Copenhagen Salsa Academy

Velkommen til Københavns største salsa- og latin-danseskole!

*COVID-19 OPDATERING

Bemærk at CSA’s normale dansehold kører igen som normalt fra d. 15. juni cirka, dog med forholdsregler. Læs om dem her og hjælp os med at skabe et trygt dansemiljø 🕺💃 Har du kredit tilgode fra marts-april dansesæsonen, kan du anvende den når du booker et nyt hold. Er du i tvivl, kontakt os.

SALSAHOLD

Salsa er glæde, varme og gribende rytmer. Salsa er en passion, som du kommer til at ville have mere af! Få gang i kroppen, del oplevelsen med dine dansepartnere, og mærk selvtilliden vokse for hver dans!

LÆS MERE

BACHATAHOLD

Lækker musik, bløde rytmer og flydende bevægelser: Bachata er i dag mere populær i hele verden end nogensinde før. Vil du have en god connection med din dansepartner og masser af flow, så er bachata noget for dig!

LÆS MERE

EVENTS & WORKSHOPS

Hold dig opdateret med de seneste nyheder, og få et overblik over sociale dansefester, unikke workshops, øvesessioner og meget mere!

LÆS MERE

HOLDPLAN (bemærk: ændringer kan forekomme)

Sæsonstart i uge 25 (15. til 20. juni 2020).
SPØRGSMÅL OG SVAR – om holdene og tilmeldingen

✓ Priser: 575 kr. pr. hold á 6 gange. Du betaler for hele sæsonen (undervisning 1 gang om ugen), og tilmeldingen foregår på vores webshop. Se prisen på det enkelte hold i webshoppen.
✓ Rabat for CSA medlemmer: 20% rabat ved køb af 2 eller flere hold på samme tid. Book dit medlemskab her.
✓ Studerende: 10% rabat (gælder ikke for ungdomshold og workshops). Anvend kuponen “studierabat” i kuponfeltet på checkout-siden. Husk at fremvise dit studiekort ved holdets opstart!
✓ Skal jeg have en partner med? Ingen partner kræves! Du/I kommer bare, som du/I er. Vi bytter løbende dansepartnere på alle hold, så du bedst lærer at føre/blive ført. Under Corona-tider, skifter vi ikke partner, men vi sørger for at finde en til dig, skulle du mangle. Undervisningen foregår på engelsk.