was successfully added to your cart.

 

Copenhagen Salsa Academy

Velkommen til Københavns nye salsa- og latin-danseskole!

 

Hvem er vi?

Mød vores instruktører!

Vil du lære at danse salsa? Vores undervisning er pædagogisk tilrettelagt med fokus på din indlæring. Bliv en del af det sprudlende københavnske salsamiljø, og mød mennesker fra alle aldersgrupper og etniske baggrunde med en fælles lyst til at have det sjovt!
Salsa egner sig til par, som gerne vil lære noget nyt sammen; singler, som vil møde nye mennesker; og familier og venner, som er på udkig efter en sjov fælles aktivitet.

Salsa er et fristed og et pusterum fra min hektiske hverdag! Når jeg træder ind i undervisningslokalet, glemmer jeg alt andet: Jeg er til stede i nuet, har fuld fokus på rytme og trin og møder andre dejlige mennesker, som nyder dansens og musikkens glæde.

Sari T.R.

At danse salsa giver mig masser af glæde og energi – og så er det en fantastisk måde at komme i form på. Jeg elsker at tage til de skønne salsafester og danse til god musik hele aftenen.

Christina N.

DANSEUNDERVISNING

SALSA  

Salsa er glæde, varme og gribende rytmer. Salsa er en passion, som du kommer til at ville have mere af! Få gang i kroppen, del oplevelsen med dine dansepartnere, og mærk selvtilliden vokse for hver dans!

LÆS MERE

BACHATA  

Lækker musik, bløde rytmer og flydende bevægelser: Bachata er i dag mere populær i hele verden end nogensinde før. Hvis du vil have en god connection med din dansepartner og masser af flow i dansen, så er bachata noget for dig!

LÆS MERE

PRIVATTIMER  

Den mest effektive, mest fokuserede og hurtigste måde at komme i god danseform på! Uanset om du er nybegynder eller en mere avanceret danser, er privattimer et fantastisk redskab til at hæve dit danseniveau på kort tid.

BOOKING

HOLDPLAN

SÆSON 3  |  maj-juni 2017
Holdplan, Sæson 3, Copenhagen Salsa Academy, hold, salsa, bachata, København, salsa København, salsa undervisning København

OM HOLDENE, PRISER OG BETALING

1 hold: 550 kr. (Ungdomshold og ladies’ styling: 450 kr.; Bachata letøvet: 350 kr.)
15 % rabat ved køb af 2 hold og 25 % rabat ved køb af 3 hold
Studerende får yderligere 25 % rabat!
Dansesæsonen hos CSA består af 6 lektioner. Ingen partner kræves! Du/I kommer bare, som du/I er. Vi bytter løbende dansepartnere på alle hold, så du bedst lærer at føre/blive ført. Undervisningen foregår på engelsk. Tilmelding og betaling sker online i vores webshop. Er du studerende, så husk at fremvise dit studiekort ved holdets opstart!

Urban Salsa Saturdays – 13. maj

By | Events og Fester | No Comments
CSA, Party, Salsa, Bachata, København, Fest, Copenhagen Salsa Academy, Urban House, Urban Salsa, Urban Salsa Saturdays

We are very excited to welcome YOU to Urban Salsa Saturdays, on May 13! We are thrilled to announce the joint social dancing nights with Urban Salsa Nights: come socialize and get groovy on the dance floor to the mix of modern Latin & urban melodies, with lots of Salsa, Bachata & much more!  Read More