Copenhagen Salsa Academy

Velkommen til Københavns største salsa- og latin-danseskole!

*COVID-19 OPDATERING

Alle CSA’s normale indendørs dansehold starter igen mandag d. 24. maj! 🕺💃 Gyldig coronapas skal fremvises for at deltage.

SALSAHOLD

Salsa er glæde, varme og gribende rytmer. Salsa er en passion, som du kommer til at ville have mere af! Få gang i kroppen, del oplevelsen med dine dansepartnere, og mærk selvtilliden vokse for hver dans!

LÆS MERE

BACHATAHOLD

Lækker musik, bløde rytmer og flydende bevægelser: Bachata er i dag mere populær i hele verden end nogensinde før. Vil du have en god connection med din dansepartner og masser af flow, så er bachata noget for dig!

LÆS MERE

EVENTS & WORKSHOPS

Hold dig opdateret med de seneste nyheder, og få et overblik over sociale dansefester, unikke workshops, øvesessioner og meget mere!

LÆS MERE

HOLDPLAN (bemærk: ændringer kan forekomme)

Sæsonstart i uge 21 (24. til 29. maj 2021).
SPØRGSMÅL OG SVAR – om holdene og tilmeldingen

✓ Priser: 575 kr. pr. hold á 6 gange (Ungdomshold og Latin Cardio: se produktbeskrivelsen). Du betaler for hele sæsonen (undervisning 1 gang om ugen), og tilmeldingen foregår på vores webshop. Se prisen på det enkelte hold i webshoppen.
✓ Rabat for CSA medlemmer: 20% rabat ved køb af 2 eller flere hold på samme tid. Book dit medlemskab her.
✓ Studerende: 10% rabat (gælder ikke for ungdomshold og workshops). Anvend kuponen “studierabat” i kuponfeltet på checkout-siden. Husk at fremvise dit studiekort ved holdets opstart!
✓ Skal jeg have en partner med? Ingen partner kræves! Du/I kommer bare, som du/I er. Vi bytter løbende dansepartnere på alle hold, så du bedst lærer at føre/blive ført. Under Corona-tider, skifter vi ikke partner, men vi sørger for at finde en til dig, skulle du mangle. Undervisningen foregår på engelsk.