CSA Project

kr. 850

CSA PROJECT  |  salsa advanced

 

Holdet er for dig, som allerede er en erfaren danser og leder efter ny inspiration og nye udfordringer! Dette er et lukket hold. Er du interesseret i at deltage, kontakt os venligst inden tilmeldingen.

PRIS: 850,- kr. for 8 lektioner, én gang om ugen (Mængderabat: book 2 eller flere hold i samme sæson og få 15% rabat! Indsat “discount15” i kuponfeltet på checkout-siden).
HVORNÅR:
Tirsdage, 20.50-21.50. Fra d. 3. maj til den 21. juni 2022.
HVOR: CSA studio – Sal 1, Kastanie Alle 20 (1. sal), 2720 Vanløse.
UNDERVISERE:
 Dennis Bertolazza og Ieva Utakyte.


Har du flere spørgsmål om holdene? Se om du finder svar i vores FAQ side! Obs: Det er kun muligt at tilmelde og betale for 1 person ad gangen. Vil du tilmelde dig med en anden (f.eks. din partner), skal du lave 2 separate bestillinger.

CUBANSK SALSA ØVET  |  niveau 5
salsa øvet

 

Holdet er for dig, som allerede er en erfaren danser og leder efter nyt inspiration og udfordringer! Her bliver der selvfølgeligt arbejdet meget med avancerede figurer og drejninger, men også med alt “det andet”: flow, musikalitet med styling og breaks, føringer, connection og meget mere. Vi kommer også til at træne kroppens smidighed og styrke undervejs, så gør dig klar til at få sved på panden! Forudsætninger: du skal som minimum have gennemgået level 4 hos CSA eller danse på et letøvet/øvet niveau. Dette er et lukkede hold: for at kunne sikre et højt niveau i timerne, kan du kun tilmelde dig efter du har fået en godkendelse fra CSAs undervisere. Skiv til os her, og så vender vi tilbage. CSA forbeholder sig retten til at aflyse/ændre din tilmelding, hvis det vurderes, at dit danseniveau ikke matcher holdets.

PRIS: 775 kr. for 9 lektioner.
UNDERVISERE: Dennis BertolazzaDominika Wrzesiok
TID OG STED:
Tirsdage, 18.00-19.00. Handskemager Dans, Kastanie Alle 20, 2720 Vanløse.
DATOER:
Fra d. 24. oktober til d. 12. december 2017.


Obs: Det er kun muligt at tilmelde og betale for 1 person ad gangen. Vil du tilmelde dig med en anden (f.eks. din partner), skal du lave 2 separate bestillinger.

Yderligere information

Fører eller følger? | Leader or Follower?

,