CSA Project

kr. 500

CSA PROJECT  |  choreo team

 

Dette er et lukket hold. Er du interesseret i at deltage, skal du kontakte os inden tilmeldingen – ellers vil din booking blive slettet.

Holdet er for dig, som allerede er en erfaren danser og leder efter ny inspiration og nye udfordringer! Vi kommer til at arbejde intensivt på Dennis og Christinas nyeste koreografi, som vi skal præsentere til bl.a. Latin Social Party hos CSA, Love & Emotions Dance Experience i Malmö m.fl..

Du skal være klar til at øve ekstra udover timerne hvis det bliver nødvendigt, og lægge et lille budget af til kostumer, som ikke er inkluderet i undervisningsprisen. Til gengæld får du en oplevelse som du ikke kommer til at glemme, og muligheden for at optræde med CSA teamet.

PRIS: 500,- kr. for 2 lektioner, én gang om ugen (Mængderabat: book 2 eller flere hold i samme sæson og få 15% rabat! Indsat “discount15” i kuponfeltet på checkout-siden).
HVORNÅR:
Søndag d. 24. marts og søndag d. 7. april 2024, 11:00-13:30.
HVOR: CSA studio – Sal 1, Kastanie Alle 20 (1. sal), 2720 Vanløse.
UNDERVISERE:
 Dennis Bertolazza og Christina Pangidou.


Har du flere spørgsmål om holdene? Se om du finder svar i vores FAQ side! Obs: Det er kun muligt at tilmelde og betale for 1 person ad gangen. Vil du tilmelde dig med en anden (f.eks. din partner), skal du lave 2 separate bestillinger.

CUBANSK SALSA ØVET  |  niveau 5
csa project salsa øvet

csa project

Holdet er for dig, som allerede er en erfaren danser og leder efter nyt inspiration og udfordringer! Her bliver der selvfølgeligt arbejdet meget med avancerede figurer og drejninger, men også med alt “det andet”: flow, musikalitet med styling og breaks, føringer, connection og meget mere. Vi kommer også til at træne kroppens smidighed og styrke undervejs, så gør dig klar til at få sved på panden! Forudsætninger: du skal som minimum have gennemgået level 4 hos CSA eller danse på et letøvet/øvet niveau. Dette er et lukkede hold: for at kunne sikre et højt niveau i timerne, kan du kun tilmelde dig efter du har fået en godkendelse fra CSAs undervisere. Skiv til os her, og så vender vi tilbage. CSA forbeholder sig retten til at aflyse/ændre din tilmelding, hvis det vurderes, at dit danseniveau ikke matcher holdets.

PRIS: 775 kr. for 9 lektioner.
UNDERVISERE: Dennis BertolazzaDominika Wrzesiok
TID OG STED:
Tirsdage, 18.00-19.00. Handskemager Dans, Kastanie Alle 20, 2720 Vanløse.
DATOER:
Fra d. 24. oktober til d. 12. december 2017.


Obs: Det er kun muligt at tilmelde og betale for 1 person ad gangen. Vil du tilmelde dig med en anden (f.eks. din partner), skal du lave 2 separate bestillinger.

Yderligere information

Fører eller følger? | Leader or Follower?

,