ONLINE DANSEUNDERVISNING

Hvad er online live undervisning?

Online danseklasser, som bliver streamet live på Zoom. Her kan du få feedback fra underviseren og kommunikere i realtid med de andre deltagere, for en mere interaktiv oplevelse.

Hvordan fungerer det?

Du skal bare booke en plads til de timer du ønsker, og al praktisk information følger i en bekræftelsesmail. Hver torsdag kommer der et nyt holdplan med spændende, nye timer.

Hvad koster det?

Se prisen på den enkelte time i beskrivelsen.

F.A.Q. – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad skal jeg bruge for at deltage i lektionerne?
For at kunne se videoerne skal du bruge en internetforbindelse til at streame lektionerne. Du kan se videoerne på alle dine enheder, herunder bærbare computere, tablets og mobiltelefoner.

Kan jeg se videoerne på et senere tidspunkt?
Alle lektioner sendes “live” for at garantere en bedre og mere interaktiv oplevelse samt tillade spørgsmål, svar og feedback. En opsummeringsvideo af dagens trin/bevægelser vil blive lagt op i en lukket Facebook gruppe, men det vil ikke være muligt at få en optagelse af hele undervisningen senere.

Hvad skal jeg have på?
Vi anbefaler bekvemme sko med en sål, der er ret glat, så du kan dreje og glide uden at beskadige knæene. Du kan selvfølgelig altid opgradere til rigtige dansesko. Hvad angår tøj, kan du bruge alt, der er bekvemt: Tag højde for, at du kommer til at bevæge dig og svede.