Danseundervisning

Salsa eller bachata? Find holdet, som passer dig, og kom i gang med at danse!

Vores fokus og mål med undervisningen er at gøre dig klar til dansegulvet hurtigst muligt. Vi stræber efter at lære dig at danse med den rigtige teknik for at føre/følge din partner og have det sjovt! Tag gerne et hold flere gange, hvis du har brug for at få mere selvsikkerhed, inden du rykker videre til det næste niveau.

HOLDPLAN (bemærk: ændringer kan forekomme)

Sæsonstart i uge 10 (2. til 7. marts 2020). Søndagshold: start 29. marts.
.
Salsa classes, salsa classes copenhagen, bachata classes, bachata classes copenhagen, bachata copenhagen, salsa copenhagen, copenhagen salsa academy, schedule, holdplan, salsa københavn, bachata københavn
SPØRGSMÅL OG SVAR – om holdene og tilmeldingen

✓ Priser: 775 kr. pr. hold á 8 gange (Ungdomshold: 585 kr.). Du betaler for hele sæsonen (undervisning 1 gang om ugen), og tilmeldingen foregår på vores webshop. Se prisen på det enkelte hold i webshoppen.
✓ Rabat for CSA medlemmer: 20% rabat ved køb af 2 eller flere hold på samme tid. Book dit medlemskab her.
✓ Studerende: 10% rabat (gælder ikke for ungdomshold og workshops). Anvend kuponen “studierabat” i kuponfeltet på checkout-siden. Husk at fremvise dit studiekort ved holdets opstart!
✓ Skal jeg have en partner med? Ingen partner kræves! Du/I kommer bare, som du/I er. Vi bytter løbende dansepartnere på alle hold, så du bedst lærer at føre/blive ført. Undervisningen foregår på engelsk.